Sisteme de ventilatie profesionale

Sisteme de ventilatie profesionale

Sistemele de ventilatie sunt o alternativa a echipamentelor de aer conditionat, si pot fi folosite atat in spatii rezidentiale si comerciale, dar si in spatii industriale.

  • Compania noastra ofera lucrari de montaj si mentenanta sisteme de ventilatie, la nivel profesional, avand o experienta cumulata de peste 20 de ani in acest domeniu;
  • Realizam sisteme de ventilatie personalizate, optime din punct de vedere energetic, folosind cele mai noi tehnologii si produse de calitate superioara, pentru a asigura intregului sistem de ventilatie realizat o fiabilitate cat mai mare in timp;
  • Stabilirea pretului pentru montajul si mentenanta sistemelor de ventilatie se face, in functie de mai multi factori, dupa o vizualizare a spatiului unde se doreste a fi executata lucrarea solicitata. Totodata, pretul este negociabil in functie de complexitatea si intinderea lucrarii de montaj sau mentenanta dorita;
  • Deplasarea si consultanta cu privire la realizarea proiectului de ventilatie sunt oferite Gratuit, daca lucrarea este executata de catre firma noastra. In caz contrar, taxa de interventie este de 50 RON + TVA.

Mai jos, prezentam o selectie a tipurilor de sisteme de ventilatie pe care compania noastra le ofera, cu succes, de la infiintare si pana in prezent:

Sisteme de ventilatie casnice

Sisteme de ventilatie casnice

Sistemele de ventilatie casnice se recomanda a fi instalate in incaperile de dimensiune mica sau medie, aflate in spatii rezidentiale sau comerciale (exemplu: bucatarii, dormitoare, bai private, toalete publice etc.)

Pret negociabil

Sisteme de ventilatie comerciale

Sisteme de ventilatie comerciale

Sistemele de ventilatie comerciale se recomanda a fi instalate atat in birouri si sedii de firma, cat si in spatii comerciale, cum ar fi: baruri, cafenele, restaurante, sali de fitness etc.

Pret negociabil

Sisteme de ventilatie industriale

Sisteme de ventilatie industriale

Sistemele de ventilatie industriale se folosesc cu succes in spatii de dimensiuni mari si foarte mari, cum ar fi de exemplu: hale de productie, depozite, service-uri auto etc.

Pret negociabil

Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura

Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de eficienta energetica si sunt folosite atat pentru racirea aerului din interior in anotimpul cald, dar si pentru incalzirea aerului, in anotimpul rece, printr-un schimb continuu de temperatura care se realizeaza intre aerul din exterior care intra in incapere si aerul evacuat din interior. Astfel, cand afara temperaturile sunt joase, aerul rece din exterior patrunde prin sistemul de ventilatie unde recuperatorul de caldura preia caldura aerului evacuat din interior, incalzind aerul proaspat de afara, ce patrunde astfel in interior la o temperatura optima. Totodata, volumul de aer care intra in interior este aproximativ acelasi cu volumul aerului evacuat.

Pret negociabil

Perdele de aer

Perdele de aer

Perdelele de aer se instaleaza la intrarea in interior si au forma unei perete de aer care blocheaza transferul de aer intre interior si exterior. Astfel, aerul curat aflat la o temperatura optima din interior nu iese in exterior datorita acestei bariere, la fel cum aerul poluat, gazele de esapament, fumul, insectele din exterior etc. nu patrund in interior.

Pret negociabil

Alege un serviciu profesional pentru sistemul de ventilatie dorit la cel mai bun raport calitate-pret!