Aparate de aer conditionat

Split de perete

Split de perete

Echipamentele de aer conditionat split de perete sunt printre cel mai des intalnite in spatiile rezidentiale, datorita versatilitatii de care dau dovada, si datorita flexibilitatii la instalare.

Un aparat de aer conditionat split de perete asigura cu succes climatizarea optima a spatiului dorit si aduce confort in locuinta personala.

Compania noastra este autorizata in montajul si distributia echipamentelor de aer conditionat split de perete:


Split de pardoseala / plafon

Split de pardoseala

Echipamentele de aer conditionat split de pardoseala / plafon sunt o alternativa optima a aparatelor de aer conditionat tip split si sunt folosite mai ales in spatiile rezidentiale.

Spliturile de pardoseala se monteaza la nivelul solului si se diferentiaza, mai ales, prin traiectoria diferita de suflare a aerului rece in incapere.

Compania noastra este autorizata in montajul si distributia echipamentelor de tip split de pardoseala / plafon:


Split tip caseta

Split caseta

Echipamentele de aer conditionat split tip caseta se monteaza cu succes atat in spatii rezidentiale, dar mai ales in spatii comerciale, cladiri de birouri etc.

Compania noastra este autorizata in montajul si distributia echipamentelor de aer conditionat de tip split caseta:


Split tip duct

Split duct

Echipamentele de aer conditionat split tip duct sunt solutii de climatizare eficiente si se monteaza mai ales in spatiile de mari dimensiuni: sali de fitness, sali de conferinte, cladiri de birouri, spatii comerciale etc.

Compania noastra este autorizata in montajul si distributia echipamentelor de aer conditionat de tip split duct:


Multi split

Sisteme multi split

Solutiile de climatizare multi split se diferentiaza prin faptul ca permit montajul a doua, pana la opt unitati interioare, la aceeasi unitate exterioara, fiind o alternativa optima de eficienta energetica.

Compania noastra este autorizata in montajul si distributia echipamentelor de aer conditionat de tip multi split.